Short shorts

Jag tänkte köra en liten sammanfattning av saker som har hänt medan jag var bortrest i form av Short shorts. Det betyder inte alls att jag är för lat för att kolla upp nyheter, fortsätt att älska mig som förut!

Mel Gibson hamnar i djupare och djupare skit med sin flickvän Oksana Grigorieva. Hon har bevis på att han har spöat henne, hon har inspelningar där han skriker förnedrande och rasistiska saker, hon hotar att stämma honom över någon musik som hon har spelat in men som han inte låter henne släppa, och dessutom har hon nu klippt bort etiketterna på alla hans tröjor och han hatar verkligen när hon gör sånt utan att fråga honom först.

Lindsay Lohan har äntligen hamnat i fängelse för den gången när hon nästan körde ihjäl folk medan hon var hög på kokain och sedan vägrade stå sitt kast i tre år. Hon ska bara vara i fängelset i ungefär två veckor och får isolering från de andra fångarna samt en massa annan speciell behandling men ändå gråter hon sig till sömns varje natt eftersom folk skriker saker som “fire crotch” till henne under dagarna. Bara i Los Angeles är fängelse detsamma som att vara instängd på ett rum på en grundskola.

Oliver Stone jobbar på en serie dokumentärer som bland annat ska se på Hitler och Stalin med ett annorlunda perspektiv och har fått en massa kritik. Han vill till exempel få folk att inse att fenomenet Hitler skapades av en massa olika omständigheter i samband med bland annat Första Världskriget vilket givetvis är vettigt och behöver inte alls ses som någonting nazisthyllande, men eftersom folk i USA tänker ungefär så här så skulle dokumentären lika gärna kunna handla om hur Hitler med hjälp av en fågelskrämma, ett lejon och en plåtman lyckades ta sig till trollkarlen trots att en massa häxor och flygande apor försökte stoppa honom.

Coco, som av uppenbara skäl fick pryda inlägget, har lagt upp en bild på sin nakna rumpa på twitter. Det här var absolut inte viktigt på något sätt, men jag känner att inlägget var så osexigt att någonting extremt var tvunget att ske på slutet. Bilden är här.

Advertisements
Published in: on 28/07/2010 at 13:56  Leave a Comment  
Tags: , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://wtmfd.wordpress.com/2010/07/28/short-shorts-2/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: